Voor een vliegengordijn gaat u naar de website van Deco Creations!

Bent u op zoek naar een vliegengordijn? Zoek dan niet verder! U bent bij Deco Creations aan het juiste adres. U kunt gemakkelijk en snel vanuit uw luie stoel een persoonlijk vliegengordijn bestellen met een eigen gewenst motief. Uiteraard kunt u ook kiezen voor één van de standaard modellen. Zo heeft u altijd een mooie entree. Het allerbelangrijkste: het vliegengordijn houdt het ongedierte buiten! Benieuwd wat wij voor kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Het assortiment aan vliegengordijnen van Deco Creations

Wij leveren met veel plezier uiteenlopende vliegengordijnen op maat. Zo heeft u een leuk assortiment om uit te kiezen. Denk aan diverse gekleurde hulzen, uit deze hulzen wordt het motief opgemaakt! Hierdoor kunt u een persoonlijk aangepast vliegengordijn bestellen. Onze standaard modellen bestaan onder meer uit motieven met Boeddhabeelden, dieren, filmsterren, bloemmotieven en nog heel veel meer! U kunt er voor kiezen de vliegengordijnen zelf in elkaar te zetten of ze kant en klaar te laten leveren. Bekijk het gehele assortiment op onze website.

Alle informatie online

Voor meer informatie over onze vliegengordijnen of over Deco Creations in het algemeen gaat u naar onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!