Voor elke soort wijn een ander wijnrek

Houdt u wel van een goed glas Kabinett op zijn tijd? Dan kan het leuk zijn om een wijnrek aan te schaffen om uw verschillende wijnflessen in op te bergen. Bij Domus Naturalis kunt u verschillende soorten houten wijnrekken bestellen, waaronder een wijnrek kabinett. En per type wijnrek heeft u ook weer de keuze uit verschillende versies. Kiest u bijvoorbeeld voor onbehandeld hout, dat u zelf kunt verven, of gaat u liever voor een gelakte versie? Het kan allemaal bij Domus Naturalis.

Mix en combineer de kabinett wijnrekken dankzij de handige tool op de website

De kabinett wijnrekken bestaan uit losse elementen van 50 bij 50 centimeter. Dit maakt het mogelijk om verschillende elementen te combineren voor een speelse uitstraling. Daarnaast is het natuurlijk extra handig om uit te breiden als u dit graag wilt. Dankzij de handige website van Domus Naturalis kunt u zelf uw wijnrek samenstellen door de elementen naar een nieuw vlak te slepen. Op deze manier heeft u een goed beeld van het uiteindelijke plaatje.

Ga naar de website en bekijk het assortiment

Bent u ook benieuwd geworden naar de houten wijnrekken van Domus Naturalis? Neem dan zeker een kijkje op de website en bestel de wijnrekken online.