Voor leisteen terrastegels gaat u naar Natuursteen Meterik.

Bent u geïnteresseerd in leisteen terrastegels? Dat begrijpen wij van Natuursteen Meterik maar al te goed. Leisteen terrastegels zijn prachtig en uniek! De steensoort heeft een levendig oppervlak. Dit komt door de afwisselende laagjes die zichtbaar zijn in het gesteente. Zo heeft u altijd een terras dat lijkt te ademen. Wij kopen onze leisteen terrastegels in uit onder andere Brazilië en Noorwegen. Momenteel zijn de Leisteen Mustang black of de Leisteen Black Berry erg populair. Gaat deze soort ook uw favoriet worden? Of kiest u toch voor een andere soort? Lees snel verder voor meer informatie .. 

Betaalbare schoonheid

Wij kopen onze natuursteenproducten rechtstreeks in vanuit het buitenland. Tijdens het inkopen controleren wij altijd op kwaliteit. Tevens moeten de prijzen ook scherp zijn: zo kunnen we het u zo goedkoop mogelijk maken. U kunt onze leisteen terrastegels komen bekijken in onze showroom en op het opslagveld, de website geeft ook al een impressie. Wij hebben diverse tinten in ons assortiment, van grijs tot zwart, van groen tot goudkleurig. Zo zit er altijd een perfect paar voor u tussen! Ga snel naar onze website voor meer informatie.

Alle informatie online

Ga snel naar onze website voor meer informatie over onze terrastegels. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Neem dan contact op! Wij helpen u graag verder.