Voor sportrevalidatie gaat u naar Fysique

Een sportblessure is wel het laatste wat u wilt oplopen. Veel mensen houden zich vast aan een bepaald sportschema en als u een blessure krijgt, kan het zijn dat u uw sportactiviteiten tijdelijk moet staken. Hierdoor kan het gebeuren dat u achter komt te lopen op schema en kan het weer een tijdje duren voordat u weer terug bent op uw oude niveau. Gelukkig zijn er manieren om u sneller op de been te helpen. Een goede manier om er snel bovenop te komen is bijvoorbeeld sportrevalidatie. Fysique is een praktijk dat zich richt op fysiotherapie, manuele therapie en sportrevalidatie.

Wat is de werkwijze van Fysique?

Fysique helpt u met een actief herstel. Ze behandelen u dus op een actieve manier, waarbij u zelf ook een pro actieve houding toont om op deze manier een optimaal resultaat te behalen. Ze kunnen u bijvoorbeeld helpen met een post-operatief operatietraject of een return-to-play traject.

Wilt u meer informatie? Breng een bezoekje aan de website

Wilt u meer informatie over deze Fysio in Dordrecht? Neem dan zeker een kijkje op de website. Hier vindt u ondere meer informatie over de specialisaties, de medewerkers, de tarieven en de mogelijkheden voor de verzekering. Uiteraard kunt u ook gewoon contact opnemen indien u nog vragen heeft.