Voor traumaverwerking in Amsterdam kunt u naar Empower

Wanneer u in het verleden iets heftigs heeft meegemaakt kunt u nu nog last hebben van gekoppelde gedachten of dromen. Dit is vervelend omdat u zo niet het meest optimale uit uw leven kunt halen. Bent u dat ook helemaal zat en wilt u nu echt eens van uw trauma af? Kies dan voor traumaverwerking in Amsterdam bij Empower. Wij werken met therapeuten die veel ervaring hebben en u daardoor optimaal kunnen helpen. Zij geven u handvatten waarmee u ook in de toekomst zelf aan de slag kunt met de nare gedachten! Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie ..

Therapie in een andere taal

Bent u woonachtig in Nederland alleen beheerst u de Nederlandse taal niet optimaal? Of kunt u wel goed Nederlands maar vindt u het onder woorden brengen van zulke heftige emoties lastig in het Nederlands? Dan is het ook mogelijk om bij ons therapie te volgen in een andere taal. Bijvoorbeeld in het Engels of Duits. U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Want wij willen u zo goed mogelijk helpen!

Onze website

Klinkt onze therapie u wel wat? Op onze website kunt u meer informatie vinden. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen voor persoonlijk contact.