Wat als u last heeft van de onderkant van uw voet?

Klachten aan ons menselijk lichaam zijn dingen die wij niet zomaar kunnen vergeten, maar ook zeker niet moeten vergeten. Bijvoorbeeld pijn aan de onderkant van onze voet. Als wij pijn hebben aan de onderkant van onze voet voelen wij dit de hele dag door omdat wij veel gebruik maken van onze voeten. Om die reden kunnen wij ook snel de klachten verergeren. Lees daarom snel verder als u last heeft van de onderkant van uw voet.

Een hielspoor?

Pijn aan de onderkant van uw voet kan betekent dat u een ontsteking heeft in uw enkel. Dit is om precies te zijn de pees die aangesloten is aan de knobbel die u op uw enkel heeft. Als deze pees inderdaad is ontstoken, wordt dit een hielspoor genoemd. De oorzaak van een hielspoor is nog niet volledig duidelijk, maar er is een duidelijk verband te zien met het dragen van verkeerd schoeisel tijdens sporten. Als u een hielspoor heeft zullen therapiesokken u er vanaf kunnen helpen. U krijgt hiermee de juiste druk, een micromassage, goede transpiratie en nog veel meer voordelen.

Therapiesokken.nl

U kunt deze sokken onder andere kopen bij Therapiesokken.nl. Kijk op de website voor alle informatie en bestel direct uw sokken zodat u snel van uw klachten af bent!