Webshop fulfilment uitbesteden

Bent u op zoek naar en professioneel bedrijf dat uw webshop fulfilment kan uitbesteden? Dan bent u bij Packstore aan het juiste adres! Zij hebben veel ervaring in het overnemen van fulfilment zaken en nemen deze taken graag voor u uit handen. Op deze manier kunt u de focus weer terugbrengen naar uw kerntaken.

Wat kunt u onder andere laten uitvoeren door Packstore?

Packstore B.V. is gevestigd in Ede, en heeft daar goede logistieke mogelijkheden. Daarom kunnen ze bijvoorbeeld uw goederen opslaan in vaste magazijnlocaties, het transport verzorgen, het lossen van de goederen, voorraadhoogtes bijhouden, aantallen en kwaliteit van de producten voor u controleren en retouren verwerken. Heeft u specifieke werkzaamheden die u graag door Packstore zou willen laten uitvoeren, maar weet u niet zeker of ze dit ook doen? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers. Er bestaat namelijk een grote kans dat ze dit gewoon voor u kunnen doen!

Een gratis offerte aanvragen via de website

Bent u ook benieuwd geworden naar de diensten van deze sociale werkplaats in Almelo? Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan via de website. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van de medewerkers.