Wilt u uw roetfilter van uw BMW laten verwijderen?

Heeft u een BMW met roetfilter? En herkent u de problemen van een haperende motor, een hoog brandstof verbruik en een stijgend oliepeil? Roetfilter-verwijderen.com helpt u graag verder! Namelijk door uw roetfilter te verwijderen. Hiermee voorkomt u motorschade en bespaart u op hoge kosten. Daarnaast bespaart u brandstof en het verwijderen van de roetfilter voorkomt motorstoringen!

Hoe werkt een roetfilter?

Een roetfilter van een BMW bestaat uit een keramisch element in een metalen behuizing. Meestal is hij voorzien van druksensoren. Kleine doorgangen in het keramische roetfilter-element zijn om en om afgesloten. Uitlaatgassen blijven hierdoor achter. Dit met het resultaat dat het filter vol komt te zitten. Om het filter weer “schoon” te krijgen laat de computer in uw BMW de motor regenereren. Hierbij wordt er extra brandstof ingespoten om de temperatuur op te laten lopen naar zo’n 600 graden celcius. Hierdoor verbranden de roetdeeltjes. Dit levert vaak problemen en hoge kosten op. Uw roetfilter laten verwijderen is dus veel gunstiger voor uw BMW. Daarnaast is het laten verwijderen van het roetfilter aanzienlijk goedkoper dan hem te laten repareren bij de dealer!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het laten verwijderen van uw roetfilter? Bijvoorbeeld voor uw BMW of ander merk auto? Bezoek dan de website. Uiteraard is het ook mogelijk een offerte aan te vragen via de knop “offerte aanvragen”.