Zin in een FIFA16 toernooi?

Droom jij ook van een vol stadion? Die ene goal op jouw naam? De blijdschap van je teamgenoten? Droom niet verder! Movies5 biedt de mogelijkheid om een FIFA16 Toernooi te spelen in een volle kantine bij jouw vereniging! Wees voorbereidt op veel spanning, sensatie en plezier. En de finale? Die wordt gespeeld op de middenstip! Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder.. 

It’s in the game

Spelend op vier schermen met vier playstations ga jij de strijd aan. Door het scorebord houd je gemakkelijk de stand bij. Games5 helpt u vervolgens bij de promotie. Zo krijgt u gratis posters en kunt u rekenen op advies en promotie teksten. Alles wordt voor u verzorgd op de locatie. Én met bioscoop geluid beleeft u de sfeer nog meer. Het allerfijnste? Dit alles krijgt u voor een scherp prijsje!

Meer informatie nodig?

Bent u enthousiast en nieuwsgierig geworden naar de diensten van Games5? Bezoek dan de website voor meer informatie. Hier kunt u direct een toernooi aanvragen. Tevens kunt u hier ook recensies lezen van verenigingen die al eens een toernooi hebben gedaan. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen of contact opnemen. Het telefoonnummer is 06 29990240. Tom Aerts helpt u graag verder en beantwoordt al uw vragen!