Zoekt u een aanbieder van een houtkachel?

Bent u op zoek naar een aanbieder van de sfeervolle houtkachel? Zoek dan niet verder! U bent bij Haard Totaal aan het juiste adres. Een houtkachel brengt onwijs veel sfeer in uw woonkamer. Ziet u uzelf al gezellig rondom het vuur zitten? Luisterend naar het knisperende hout? Met de pook de smeulende houtblokken weer laten oplaaien? Dan is een houtkachel perfect voor u! Haard Totaal heeft een ruim assortiment aan houtkachels. Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Veiligheid boven alles!

Bij Haard Totaal is veiligheid erg belangrijk. U bent ten slotte wel met vuur bezig. Daarom zijn alle houtkachels voorzien van een CE-keurmerk. Dit betekend dat alle houtkachels streng gekeurd zijn door erkende instanties. Op deze manier kunt u met een gerust hart genieten van uw houtkachel! Wilt u meer te weten komen over het CE-keurmerk? Neem dan contact op met Haard Totaal. Ze leggen het u graag uit!

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over de houtkachels van Haard Totaal kunt u terecht op de website. Hier kunt u uiteraard ook de andere producten van Haard Totaal bekijken en meer achtergrond informatie lezen. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor Haard Totaal? Schroom dan niet om contact met ze op te nemen. U bent ook van harte welkom in de showroom in Apeldoorn. De medewerkers van Haard Totaal helpen u graag verder op zoek naar de perfecte haard!