Zoekt u een trouwlocatie in Rotterdam?

Is binnenkort uw grote dag? De dag dat u en uw partner eindelijk het jawoord aan elkaar gaan geven. Alvast gefeliciteerd! Al geven wij deze felicitaties liever persoonlijk. Zoekt u nog een trouwlocatie in Rotterdam? Restaurant de Tuin is een prachtige trouwlocatie in Rotterdam. Wij hebben verschillende trouwzalen. Tevens kunt u bij ons ook dineren. Mogen wij onderdeel uitmaken van de mooiste dag van uw leven? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Over Restaurant de Tuin

Onze locatie is te vinden op een unieke plek. Wij bevinden ons namelijk midden in de natuur, maar ook midden in de stad. Wij hebben het Kralingse Bos als achtertuin. Niets te klagen dachten we zelf.. Voor u ook niet want door deze unieke locatie kunt u de mooiste trouwfoto’s schieten. Wij beschikken over meerdere zalen bestemd voor verschillende groepssamenstellingen. Heeft u bijvoorbeeld een gastenlijst van maximaal 250 personen? Dan is De Brasserie zeer geschikt! Is uw bruiloft intiem? Dan raden wij de Achterkamer en de Voorkamer aan. Bekijk onze website voor de mogelijkheden.

Alle informatie op de website

Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze trouwlocatie kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder.